I år har vi gjort det lättare för dig som vill vara 100% säker på att det blir stor underhållning när du går på basket. Vi har valt ut sex STORMATCHER där vi satsar extra på marknadsföring och underhållning. För motståndet står idel topplag. Köp det STORA KORTET för att vara säker på att få plats på dessa matcher.

 

Det STORA KORTET säljer vi på kansliet, i kiosken på Nordic Cup i Rosendal samt snart även över Internet. Du får det för endast 549 kronor och det går att köpa fram till premiären den 2 oktober.

Basketligans premiärvecka OPENING WEEK startar i Uppsala den 2 oktober. Förbundsordförande Hans von Uthmann kommer och gör ett symbolist uppkast och sedan möter vi ärkerivalerna Solna Vikings. Dem kommer vi att få stifta ännu närmare bekantskap med senare. Till premiären bjuder vi massor med ungdomslag och hoppas på en härlig stämning full av galapremiärkänsla.

Den 12 november är det RIVALRY WEEK. Vi möter Solna Vikings hemma den 12 november och borta den 15 november. Det finns inget som heter gammalt groll! Här blir det en utmaning för coacher och slutspelsstämning redan i november. Busslaster från Solna kommer till den 12 november och det gäller att vi går man ur huse för att möta upp och försvara vår hemmaplan mot anstormande vikingar!

Den 27 december är det innebandycup i Fyrishov. Då flyttar vi till SEB USIF Arena i Rosendal där vi tar emot de svenska mästarna Södertälje Kings. Det kommer garanterat bli utsålt så se till att köpa din biljett i tid! Har du köpt det STORA KORTET är du ju garanterad plats, likaså som säsongskortsinnehavare. Upplev Uppsala Basket spela mot mästarna i vårt hjärta i Rosendal!

Den 31 januari är det dags igen. Vi ska slå publikrekordet i Fyrishov. Vi bjuder hela staden på fritt inträde och ser till att få in 3000 personer och därmed skapa ett av de största eventen alla kategorier i Uppsala år 2014! Vi var 47 personer kort förra gången, denna gång tar vi rekordet! Alla med STORA KORTET har utmärkta platser, bland de bästa i huset!

Den 28 februari kommer Norrköping Dolphins på besök och då blir det alltid mycket folk. Vi väljer att göra detta till vår RED OR DEAD-match då alla klär sig i rött. Ungdomslagen tävlar i vilka som är galnast fans och i potten ligger ett ligaarrangemang på deras egen match. Ska du gå på basket är detta ett ypperligt tillfälle då hela Fyrishov lever om!

Slutligen kommer storlaget LF Basket den 7 mars. I år har de fått en ny arena och de storsatsar för att ta sig tillbaka till toppen. Det kommer att bli en holmgång som heter duga och endast med hjälp av vår stora publik kan vi slå tillbaka dem hela vägen till Norrland.

 

Vill du köpa det STORA KORTET - kontakta Eva Green på: [email protected]

 

ELLER KÖP DET PÅ NORDIC CUP I KIOSKEN!

 

Uppdaterad:
Startingfive
© Copyright Uppsala Basket 2010
Torgny Segerstedts allè 2, 756 44 UPPSALA
Tel: +46 (0)766-279119
E-post: [email protected]
Ansvarig utgivare:
Erik Strandgren
Chefredaktör: Erik Strandgren
E-post:[email protected]