ANGÅENDE BILJETTPRIS TILL UPPSALA BASKETS MATCHER

För oss som förening är våra fans och supportrar oerhört viktiga. Det är ni som gör att vårt lag känner ett ansvar och presterar på högsta möjliga nivå.

Vi har nu lämnat Fyrishov, en arena som varit vår hemmaplan i över fyrtio år och som betytt mycket för oss. IFU Arena ger oss nya utmaningar och möjligheter.

En av de saker som varit viktiga har varit att prissätta läktarplatserna på ett så bra sätt som möjligt, så att alla, oavsett ekonomi, ska kunna vara med och heja fram laget till nya segrar.

Vi har därför sett till att man på vissa utvalda sektioner har möjligheten, som pensionär, som flerbarnsfamilj, eller som student, att kunna gå på basket till förmånliga priser. Den möjligheten har alla som vill gå men som inte har råd att betala för mycket. 

Efter att ha pratat med ett flertal kunniga experter på prissättning och biljettpriser har vi blivit rekommenderade att arbeta med en ”dynamisk prissättning. 

Målsättningen när vi prissatte säsongskort/biljetterna var även att vi inte skulle sälja våra bästa platser för billigt. Vill man sitta på de attraktivaste platserna (courtside) under hela säsongen så gör man det i år för ett marknadsmässigt pris. 

Men trots att vi gjort en kostsam flytt till en betydligt modernare arena så är den billigaste biljetten, de facto, inte dyrare än vad den var under förra säsongen. 

Det som dessutom är unikt för IFU Arena är att man verkligen ser bra från varje plats när det är basketmatch.

Tack alla trogna fans för ert engagemang och ert stöd. Vi uppskattar verkligen det. Ytterligare ett sätt att stödja klubben kan vara att betala rimliga priser för att gå på basket.

Nedan ser ni priserna för säsongskort och vilka sektioner som gäller. För att få en bättre överblick över arenan och sektioner gå in på uppsalabasket.se/biljetter.

Sektion P,Q = 1 280 kr

Sektion A,B,C,H,J,N,O = 1 795 kr

Sektion D,F,K,M = 2 295 kr

Sektion E,L = 2 820 kr

Court Side = 3 200 kr

Biljettpriset, per match är 100:-, exklusive serviceavgift, för den billigaste biljetten.

Vill man sitta mer lyxigt kan man betala upp till 250:- per biljett ex. serviceavgift.