Match mot KFUM Nässjö

2023-09-20 | Ikväll spelar Uppsala Basket en träningsmatch borta mot KFUM Nässjö. Matchen startar kl 18.00 och kan följas via KFUM Nässjös Twitterkonto: @kfumnassjo. För Uppsala är det första matchen sedan turneringsvinsten i Nordic Cup. Mannos Nakos känner av sin rygg och stannar hemma för behandling. Stefan Grundberg har stukat foten och Odin Lindell har inte fått godkänt för att spela ännu. Inte heller Rasmus Dahlberg kan medverka, och TJ Jackson kommer förmodligen att vila sin fot. - Vi måste alltid hita vägar att vinna, de resterande måste nu steppa upp, säger Kelly Grant.

Kommentera

Reportage från Nordic Cup

2023-09-20 | Idag kommer ett lite längre reportage från SEB USIF Arena Nordic Cup där VD Erik Strandgren, sportchef Johannes Wohlert och head coach Kelly Grant uttalar sig om turneringen. Självklart är det även fler matchbilder och fina bilder från SEB USIF Arena!

Kommentera

Höjdpunkterna från Nordic Cup

2023-09-18 | Nordic Cup blev en succé och nu har vi klippt ihop de fem bästa spelen från helgen. Klicka här för att se höjdpunkterna när Uppsala spelade. Liam Rushs första poäng, Oluoma Nnamakas monsterblock, TJ sköna passning och Dee Ayuba och Oliver Jonssons tunga blockar. Sist men inte minst. The dagger från Johan Jeansson...

Kommentera

"Stämningen är fantastisk"

2023-09-16 | Marika Berg är en av de som köpt säsongskortet för i år. Hon och maken tog beslutet att köpa kortet för första gången denna säsong efter att förra säsongen ha gått på de flesta matcherna. – Det kändes rätt eftersom vi har så mycket basket i familjen med tre barn som spelar basket och med det låga priset så räknar man hem det snabbt, säger Marika Berg.

Kommentera

Uppsala vann Nordic Cup

2023-09-15 | Uppsala gick segrande ur matchen mot Sundsvall Dragons i finalen av Nordic Cup. Matchen slutade 79-73 och var en match som präglades av en hel del kämpaglöd. – Det är inte det finaste spelet direkt, men vi kämpar på och har vissa delar av matchen som är riktigt bra, säger coach Kelly Grant efter matchen.

Kommentera

Uppsala vann stort mot Keflavik

2023-09-14 | Uppsala levde upp till favoritskapet i matchen mot isländska Keflavik när de vann med 110-73. Matchen präglades av ett högt tempo och ett bra skytte från båda lagen. – Vi fick ett bra flyt i offensiven där vi attackerade bra och osjälviskt, säger assisterande coach Kevin Gaines efter matchen.

Kommentera

Knapp förlust mot Alvik för juniorerna

2023-09-14 | KFUM Uppsalas andra match i helgens turnering slutade även den med en förlust. Det  storsatsande Alvik blev slutligen för svåra för det unga KFUM och matchen slutade 64- 62 till Alvik. ”Det var ett fall framåt från igår i alla fall”, säger Anders Lemmeke, coach  i KFUM Uppsala.

Kommentera

Seger mot Nilan Bisons

2023-09-13 | Uppsala Basket tog en säker seger i säsongens första träningsmatch. Och det var inte mot vilket lag som helst, utan mot Nordens högst rankade lag, finska mästarna Nilan Bisons. Segerresultatet skrevs till 91-77 men segerrycket stod hemmalaget för redan i den första perioden. - Självklart är jag nöjd även om det finns mycket att jobba på, sade coach Kelly Grant efter matchen. Nyförvärvet Liam Rush var på riktigt spelhumör och stod för 26 poäng i sin debut för Uppsala.

Kommentera

Köp STORA KORTET på Nordic Cup

2023-09-12 | Du kan köpa det STORA KORTET kontant för 549 kronor under Nordic Cup. Vi säljer det vid kiosken hela helgen. Det STORA KORTET ger inträde till sex stormatcher under säsongen. Premiären den 2 oktober, rivalmatchen den 12 november, matchen i Rosendal den 27 december, publikrekordsmatchen den 31 januari, Red or Dead den 28 februari och LF Basket den 7 mars.

Kommentera

RSS Newsfeed


Navigering

Nyheter Arkiv

Startingfive
© Copyright Uppsala Basket 2010
Torgny Segerstedts allè 2, 756 44 UPPSALA
Tel: +46 (0)766-279119
E-post: [email protected]
Ansvarig utgivare:
Erik Strandgren
Chefredaktör: Erik Strandgren
E-post:[email protected]