Nyhet
Foto: Fredrik Johansson
Jon Jonsson under fredagens scrimmage i Fyrishov.
Måndag 16 aug 12:07 | Lagbloggen
Måndag 8/16
Jon Jonsson inleder Lagbloggen
Tillbringade helgen ute i Åkersberga med mina föräldrar. Min systers dotter
fyller 3 år idag och vi firade henne redan igår eftersom det oftast blir mycket bättre att fira på lediga dagar.
Samtidigt så passade jag på att ta med mig kläder och prylar till lägenheten jag flyttat in i. Jag har faktiskt flyttat in på First Hotel Linné!


Man får nya fräscha handdukar varje dag, frukosten serverad, lotions- och nya schampoburkar hela tiden.
Min uppgift idag, eller det kanske blir hela veckans uppgift är att få det att se bättre ut i lägenheten. Många saker väntar på att bli organiserade, hyllor ska upp, kläder ska in i skåp och inte ligga ihop tryckta i IKEA-plastkassar.

Jag flyttade in i lägenheten förra veckan och fick endast en varning om
området jag bor i: Salsa-kväll på torsdagar på våningen under, ni kanske känner till "Orange"? Det blev faktiskt rätt livat, härligt nog sa hade vi ingen morgonträning på fredag, så jag blev inte förbannad... Morgonen därpå gick jag till apoteket och köpte en massa öronproppar, så nu är jag redo!

Idag kommer Martin Kohlmaier att vara med och träna. Det kommer att bli väldigt spännande och se hur han är som spelare.

När jag var hemma passade jag också på att leta reda på mina DVD-filmer. Men en av mina favoriter var borta, förmodligen utlånad: "The Pink Panther Strikes Again". Här nere finns en länk till en av dom roligare scenerna.
 
YouTube

Jon Jonsson

Dela med dig av artikeln: Översätt/Translate:


Kommentarer (1)
#1 Lagbloggen
2023-08-17 13:50
Bra att att man får se vad som händer inom laget, även om det än så länge bara har skrivit ett inlägg.

Uppdan01
Ip: 217.210.xxx.xxx
Anmäl kommentaren
Skriv kommentar
Du måste vara medlem och inloggad för att kunna kommentera artikeln.

Fler nyheter
Tis 24 aug 23:01  |  Lagbloggen
Tisdag 24/8
Mån 23 aug 22:57  |  Lagbloggen
Måndag 23/8
Sön 22 aug 14:31  |  Lagbloggen
Lördag 21/8
Sön 22 aug 00:55  |  Allmänt
Axel Nordström golfmästare
Tor 19 aug 23:29  |  Allmänt
Spelarjakt och givande möten
Tor 19 aug 23:28  |  Lagbloggen
Torsdag 19/8
Ons 18 aug 21:02  |  Lagbloggen
Onsdag 8/18
Ons 18 aug 07:32  |  Ligan
Internationell basket i Uppsala
Tis 17 aug 14:31  |  Lagbloggen
Tisdag 17/8
Mån 16 aug 22:22  |  Allmänt
UNT's basketnyheter samlade