Nyhet
Torsdag 19 aug 23:28 | Lagbloggen
Torsdag 19/8
Började dagen med att försöka se till så att någon kom och hämtade Martin till morgonträningen.

Vi hade en fartfylld morgonträning, mycket bra drills av olika situationer i inside-spelandet. Martin är bra, jag undrar egentligen varför han valt att komma till Sverige. Jag tror att han har kommit hit för att han vill dominera ett år, bara mosa alla andra lag och skratta åt dom. Vi får se  Jag är iallafall glad att ha samma färg på matchlinnet som honom!

Jag kände att mina ben var rätt så trötta idag. Coach kör på bra, han är lite "mercyless" och som brorson till honom så känns det som att man ibland får lust att säga "Nu är det nog, lägg av, jag är trött! Ser du inte det?" Fast det är jag som får visa vägen med att inte ge mig, bara stå upp och lida en stund om dagen. Om jag ger upp så hakar ju några andra på och det går ju inte. 
I omklädningsrummet på Seminole State så stod det på ett snyggt papper "Beat the guy standing to your left and right", om alla tänkte så blir det ett bra ös på träningarna.

Ikväll så är det torsdag. Det betyder Salsa kväll på klubb Orange. Då blir det öronproppar ikväll och kanske ett glas vin, varm mjölk tycker jag är rätt tråkigt. Förresten fick jag en ny säng, 220x90, en sån där SULTAN från ikea. Jätteskön, jag skyller på den när jag skriver den här bloggen nu på kvällen. Den kom hit vid lunch, så jag satte ihop den, la mig ner, slog upp min Bibel och läste "Ecclesiastes" (Predikaren) ur gamla testamentet. Sen tog jag en afternoon nap tills att det var dags att göra sig i ordning för att gå till hallen och träna.

Jätteskön dag. Båda träningarna var utmanande och kämpiga.
Bra historia på att inte ge upp:
Two campers are walking through the woods when a huge brown bear suddenly appears in the clearing about 50 feet in front of them. The bear sees the campers and begins to head towards them. The first guy drops his backpack, digs out a pair of sneakers, and frantically begins to put them on. The second guy says, "What are you doing? Sneakers won’t help you outrun that bear." "I don't need to outrun the bear," the first guy says. "I just need to outrun you."

Jon Jonsson

Dela med dig av artikeln: Översätt/Translate:


Kommentarer (0)
Ingen har kommenterat den här artikeln ännu.
Skriv kommentar
Du måste vara medlem och inloggad för att kunna kommentera artikeln.

Fler nyheter
Tis 24 aug 23:01  |  Lagbloggen
Tisdag 24/8
Mån 23 aug 22:57  |  Lagbloggen
Måndag 23/8
Sön 22 aug 14:31  |  Lagbloggen
Lördag 21/8
Sön 22 aug 00:55  |  Allmänt
Axel Nordström golfmästare
Tor 19 aug 23:29  |  Allmänt
Spelarjakt och givande möten
Tor 19 aug 23:28  |  Lagbloggen
Torsdag 19/8
Ons 18 aug 21:02  |  Lagbloggen
Onsdag 8/18
Ons 18 aug 07:32  |  Ligan
Internationell basket i Uppsala
Tis 17 aug 14:31  |  Lagbloggen
Tisdag 17/8
Mån 16 aug 22:22  |  Allmänt
UNT's basketnyheter samlade