Nyhet
Lördag 14 feb 15:59 | Allmänt
Nu går vi vidare
Nu har hemsidan vaknat igen och vi går vidare. Vi vill inte sopa problemen under mattan utan snarare lägga korten på bordet, men sedan fokusera framåt.

Precis som rapporterats i media fick klubben likviditetsproblem i december vilket resulterade i att några anställdas löner inte kunde utbetalas, däribland Pressansvarig Magnus Stråhle. Det tog tid att lösa problemen så även januari lönen påverkades, den här gången fick alla anställda inklusive truppen vänta på sin lön. Tidigare i veckan löste vi likviden mest tack vare vårt samarbete med Niklas Zennström. Alla fick sin lön utbetald i torsdags eller fredags.

Att dessa problem kan uppstå torde inte vara så överraskande i den rådande allmänna recessionen men det förtar självklart inte det allvarliga i att anställda får vänta på sin inkomst. Från klubbledningen är vi förstås väldigt ledsna att det blev så. Dock skall poängteras att de medarbetare som fick vänta även på decemberlönen hade mindre ersättningar för sitt arbete och inte några heltidslöner.

Varje enskild säsong skall finansiera verksamheten enskilt, dvs. vi har ingen skattkista som vi kan ta ifrån om sponsor- och publikintäkter viker ett år – vilket det hastigt gjorde november 2008. Trots en namnkunnig trupp, även inklusive en ev. Fredrik Jönzén, så har våra kostnader inte överskridit tidigare säsonger. Vi jobbar hårt för att parera de ekonomiska svårigheterna och hoppas på publikens och sponsorers stöd!

Nu tittar vi framåt och kämpar för att det lysande sportsliga resultatet skall hålla ända in mål! På hemsidan tar vi nya tag och skall även här jobba hårdare med tätare uppdateringar, intressantare läsning och fler skribenter.

Nu går vi vidare!

Anders Wallin & Erik Strandgren för styrelsen.

Erik Strandgren
[email protected]
Anders Wallin
[email protected]

Dela med dig av artikeln: Översätt/Translate:

Tisdag 17 feb 21:49 | Eftersnack
Bortamatchen mot Plannja var jämn hela vägen. I slutet var det dock hemmalaget som hade det extra flytet som räckte för att vinna de två poängen. Detta innebär att Plannja också vann de inbördes mötena med 2-1.
Läs mer (1 kommentarer)

Måndag 16 feb 22:04 | Inför match
Se matchen på webb TV på Scandic Upplandia
Det är alltid hårt motstånd när man möter Plannja i Pontushallen. Ingenting talar för något annat denna gång även om Uppsala reser till Luleå som favoriter.
Läs mer (19 kommentarer)

Måndag 16 feb 11:37 | Allmänt
Observera datumet
Följ med Uppsala Basket till Solna och stöd ditt hemmalag i toppmatchen och striden i Basketligatoppen.

Vi har fått ett kanonpris från Solna på biljetterna så Du betalar endast 200:- och i det priset ingår bussresa samt biljett i direkt anslutning till Uppsalas spelarbänk.

Vi behöver minst 50 anmälningar för att vi ska kunna genomföra supporterresan! Det är först till kvarn som gäller.

Avfärd från Scandic Uplandia vid H-centrum kl. 17.45.

För den som vill äta eller dricka något innan avfärd så är Uplandia öppet för oss från kl. 16.30.

Ankomst Uppsala ca 22.00.
Läs mer (0 kommentarer)

Söndag 15 feb 21:27 | Allmänt
Nu är allt klart med Fredrik Jönzén och hans signatur finns på kontraktet för denna säsong. Fredrik väntas vara med i laguppställningen i matchen mot Plannja på tisdag och hemmamatchen mot Norrköping på fredag.
- Borta bra men hemma bäst, kommenterade en nöjd Fredrik Jönzén på söndagen.
Läs mer (1 kommentarer)

Måndag 09 feb 14:20 | Inför match
Uppsala har något att bevisa. Senast Gothia Basket var i Fyrishov slutade det med en svidande förlust för Uppsala - den hittills enda för säsongen på hemmaplan. På tisdagkvällen är det dags igen - Uppsala möter Gothia. Uppkast 19:04.
Läs mer (0 kommentarer)

Torsdag 05 feb 08:00 | Intervju
På Svensk Baskettelevision
Jeff Horowitz har växt ut till att bli en av Uppsala Baskets viktigaste spelare. I den här intervjun med Svensk Baskettelevision berättar han om den pågående säsongen.


Läs mer (0 kommentarer)

Tisdag 03 feb 23:44 | Eftersnack
Säsongens första seger i Fryshuset
Uppsala Basket slog under tisdagkvällen tabellfemman Uppsala på bortaplan. Uppsala gjorde 3-15 i början av den tredje och tog ledningen med 38-50. Ändå var det nära att 08 Stockholm kom hela vägen tillbaka. När matchen skulle avgöras klev Thomas Jackson och Anton Gaddefors fram och gjorde de avgörande poängen till 69-79.
Läs mer (0 kommentarer)

Måndag 02 feb 19:00 | Inför match
Chans till revansch på tisdag kväll
Ikväll spelar Uppsala Basket borta mot 08 Stockholm. Matchen sänds i WebbTV och du kan se den på storbild på Scandic Uplandias 300° Bar & Grill.
Läs mer (0 kommentarer)

Måndag 02 feb 14:14 | Uppsala Basket
Döp Uppsalas maskot
Nu har du möjlighet att namnge Uppsala Baskets maskot.
Läs mer (0 kommentarer)
Laddar...
Fler nyheter
Lör 28 feb 19:17  |  UNT.SE
Uppsala vann stort över Borås
Tor 26 feb 11:31  |  Allmänt
PUBLIKVÄRDAR SÖKES!
Ons 25 feb 11:01  |  UNT.SE
Uppsala fick storstryk
Tis 24 feb 22:39  |  Blogg
24 poäng, 10 steals och 9 returer

© Copyright Uppsala Basket 2008
Säbygatan 6, 753 23 Uppsala
Tel: +46 (0)70-746 77 33
E-post: [email protected]
Teknik & design: Menmo AB
Norra Vallgatan 98, 211 22 Malmö
E-post: [email protected]
© Uppsala Basket
Ansvarig utgivare: Magnus Stråhle
Chefredaktör: Magnus Stråhle
E-post: [email protected]


Fiba Europe
Fiba Europe